lauantai 18. maaliskuuta 2017

ennätyksiä pukkaa

Vielä olisi pari kovaa viikkoa jäljellä ja sittenpä sitä pitäisi pitää kevyt viikko. :) En ole hetkeen tehnytkään näin pitkää kovien treenien putkea; nyt on jo kuusi viikkoa alla. Koska kroppa ja mieli on kuitenkin jaksaneet hyvin, en ole nähnyt mitään syytä katkaista hyvää jaksoa. 

Kävin pitkästä aikaa jumppaamassa RKV:lla ja hakemassa voimailijoilta uutta näkökulmaa omaankin treenaamiseen. Otin samalla uuden ennätyksen penkissäkin, 1 x 80 kg! Olen ihan hirveän tyytyväinen, johan tuossa 70 kilossa on hetki hinkattukin. Tuo 80 kiloa ei tuntunut edes hirveän pahalta. Oli hirveän mukava kuulla, että penkkitekniikkani on kunnossa, tosin jätän tangon helposti hieman liian ylös nostettuani sen suorille käsille (ts. en saa latseja ihan niin "lukkoon" kuin pitäisi). Tuon kun laitan kuntoon, alkaa paketti olla kasassa. :) 


Nälkä kasvaa syödessä, ja en pidä yhtään mahdottomana että punnertaisin tänä vuonna sen maagisen satasen. Sitten kyllä jo vähän pissisin hunajaa. :D Mavesta ajattelin ottaa ykkösen juuri ennen kevyttä viikkoa, saa nähdä missä sen suhteen mennään. Viimeksi tein 3 x 140 kg, eli ykkönen lienee siellä 150-155 kilon tuntumassa. Kyykyssä ykköset hieman hirvittää, siellä taidetaan liikkua nyt noin 140 kilon tuntumassa.

Huomenna käyn heittelemässä käsipäivää salilla ja maanantaina tuttuun tyyliin jalkajumpalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti