lauantai 11. maaliskuuta 2017

todistetusti lihaksikas

En tiedä voiko meikäläisen iässä puhua vielä ruuhkavuosista, mutta ruuhkaviikoista tai -kuukausista nyt ainakin - niin nämä viikot on taas vierineet edellisestä päivityksestä! Vielä kolme viikkoa pakertamista ja sitten mulla ois ruhtinaallinen kolmen viikon loma. How cool is that?!

Reenit rullaa ja tuntuu niin ihanalta kun saa vain treenata kovaa, ilman painetta dieettaamisesta. Ajatus on edelleen hyvin selvä sen suhteen, että seuraava dieetti on vasta kisadieetti. Tärkeintä on päästä mahdollisimman muhkeaan kuntoon ennen kisarupeamaa koska tosiasia on se, että dieetillä menettää lihasmassaa vaikka minkälainen taituri olisi. Ihan hyvällä mallilla tässä ollaan, mutta alkusyksystä tarkastellaan, onko se kisa-ajankohta kevät, syksy vai vasta vuoden -19 kevät. Mulla ei ole mielessä muuta kuin voitto, enkä lähde kisaamaan ajatuksella "hinnalla millä hyvänsä" tai muutenkaan kiireen kanssa. :)


Kaikki pääliikkeet on nykineet eteenpäin tasaisesti ja vanhat ennätykset on jo rikkoutuneet. Tämän vuoden piristyksenä on ollut muutaman voimanostajan minulle antama ohjaus ja olen muutenkin saanut heiltä hyviä vinkkejä. Aiemmassa postauksessa olin asettanut tämän vuoden tavoitteiksi penkissä 85, mavessa 175 ja kyykyssä 145-155 mutta kyllä näillä näppäimillä ainakin penkissä tavoitetta saapi nostaa 90-95 kiloon, sen verran lähellä olen jo nyt tuota alkuperäistä tavoitetta. 


Heikot lenkit noissa pääliikkeissä on lähinnä hapenotto/paineiden saaminen. Maastavedonkin kirjaimellisesti teen vetämällä ja saisin varmaan parikymmentä prosenttia lisää vetoon, jos ottaisin vielä enemmän tukea keskivartaloon. Sama homma kyykyssä. Penkissä saan pidettyä paketin kasassa nykyisellään ihan hyvin. Siinä aiemmin ongelmana oli riittävän kaaren saaminen selkään, mutta siihenkin sain apuja; nykyisellään tuntuu että koko ranka suurin piirtein katkeaa, kun kaari on parantunut. :D Toisaalta ajattelen, että tuskinpa kisaan koskaan voimanostossa, mutta eniten saan kiksejä nimenomaan isoista liikkeistä ja niissä kehittymisestä.

Sain pari päivää sitten epikriisin sairaalareissustani, ja siellä oli yksi kohta, jonka olisin ehdottomasti valmis kehystämään: "Treenattu habitus, lihaksikas." Kyllä mieli kehräsi ja pitkään! :D Nyt se on perkele paperilla ja mustaa valkoisella - mää oon lihaksikas! :D Ei vaiteskaan, nöyränä tässä saa olla ja aina hattu kourassa, mutta onhan se mukava että näiden vuosien jälkeen on jotakin jonkun mielestä tähän varteen tarttunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti