keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

kevyen viikon jälkeen kovien rautojen kimppuun

Kevyt viikko pitikin sitten pitää jo toissa viikolla, "vain" kuuden kovan treeniviikon jälkeen. Alkoi tuntua siltä, että joka niveltä särkee ja treenit alkoi muuttua melko tahmeiksi - ei muuta kuin järki kouraan ja kevyt viikko tulille. Edellinen ja kulunut viikko sitten on olleetkin taas normaaleja kovia treeniviikkoja ja jumppaaminen on tuntunut oikeinkin hyvältä. :)


Olen nyt tehnyt varsinaisissa pääliikkeissä vähän erilaista settiä, esim. penkissä 5 x 5 sarjoja. Tuo on eri tavalla raskasta, vaikka vähän toki tuntuu luonnottamalta pitää pikkuisen käsijarrua päällä. Kyykky on taas itsekseen mennyt eteenpäin, tein viime jalkatreenissä (typerästi) ensin tosi hyvän 8 x 120 kg ja siihen päälle 3 x 130 kg ihan väsyneillä jaloilla. Ilman tuota esiväsyttävää sarjaa olisin voinut tehdä tuon saman kolmosen 140 kilolla. No, joka tapauksessa, suunta on oikea. :) Maastavedossa tein viimeksi myös 5 x 5 sarjoja, tällä viikolla teen yhden pidemmän sarjan isommilla raudoilla.


Tuleva kesä vähän stressaa siinä mielessä, että en ole tottunut olemaan kesällä ns. offikunnossa. Tunnepuoli sanoo, että pitäisi heittää edes 6-8 viikon läskinpoistodieetti, mutta järki toppuuttelee. Jokainen dieettiviikko on aina yksi viikko vähemmän lihasten kasvattamiselle ja voiman lisäämiselle; pitää nyt vaan jaksaa sietää tätä pehmeämpää olomuotoa ja muistutella itselle, että ensi kesänä sitä kuitenkin kaipailee kaiholla kunnon ruokamääriä. :D Miten se vanha totuus menikään - rantakunnossa ne on hylkeetkin..

Taulla vitutti. :D

Ja tosiaan
, olen nyt LOMALLA! Korkkasin tänään vasta toisen lomapäivän, ja vielä olisi melkein kolme viikkoa jäljellä. Suunnitelmissa on tehdä ei-yhtään-mitään; toki vietän aikaa ystävien kanssa ja suunnittelen siskon häitä ynnä muita pieniä asioita, mutta muutoin pidän kalenterin verraten tyhjänä. Jos sitä sitten kesälomalla (joka on ruhtinaalliset viisi viikkoa!) repäisisi ja ottaisi vaikka äkkilähdön johonkin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti