torstai 20. huhtikuuta 2017

torstaipenkkiä ja vaparivitutusta

Loma lähenee loppuaan, mutta treenit kulkee niin kuin aina! Tein sunnuntaina olkapäät, kädet ja vatsan sekä maanantaina jalat ja pohkeet. Jalkatreenissä jätin takakyykyn pitkästä aikaa väliin ja teinkin sen sijasta etukyykkyä. Olkapäät oli ihan muusia edellispäivän treeneistä, ja tein vain 5 x 70 kg. Jalat olisi jaksaneet, mutta olkapäät ei. :D Hack-kyykkyä tein raskaamman kautta; tein 4 kovaa sarjaa pyramidina, jokaiseen sarjaan aina painoja lisäten. Lopuksi taisin tehdä 8 x 140 kg + kelkka, pohjista. Lisäksi tein prässiä kapealta ja vaakaprässiä etureisille, takareisille koukistuksia maaten ja suorin jaloin vetoja. Pohkeita nylkytin smithissä.


Tiistaina olin ihan kuin jyrän alle jäänyt eikä kärsinyt edes venytellä, sattui joka paikkaan. Keskiviikkona huolsin koko kropan läpi ja harjoittelin päälle vähän poseerauksia. Liikkuvuutta saa hankkia melkolailla lisää, etenkin anatomiset sivulta on hemmetin vaikeita kun kroppa ei vaan kierry. Venyttelyä, venyttelyä ja venyttelyä.. Kyllä se siitä. :)

Tänään oli taas rintajumpan aika. Jatkoin edelleen 5 x 5, ja tein tänään 5 x 67,5 x 5. Hyvin kulki, ensi viikolla sitten 5 x 70 x 5 ja sitä rataa. :) Penkin lisäksi tein vinopenkkiä käsipainoilla, vipareita maaten ja tasapenkkiä käsipainoilla. Ojentajia tein taljassa mutkakahvalla sekä superina narulla normisti ja pään yli. Vatsoille linkkuuveistä ja rutistuksia jyrkältä penkiltä. Aivan hemmetin raskas mutta niin hyvä treeni!


Kontrollifriikkinä mulla on jo lista tehtynä, mitä kaikkea täytyy kisaprojektissa muistaa ja milloin minkäkin asian on oltava hoidettuna. Dieettiruokavalio ja treenit on mulle ihan selvää pässinlihaa, mutta se kaikki muu.. :D Kampaaja-maskeeraajaa alan kysellä tuossa loppukesästä (muutama hyvä vaihtoehto on mulla jo tiedossa), kisabikinit varaan samoihin aikoihin. Vuodenvaihteessa varaan hotellin ja lennot, tammikuussa on maksettava kisalisenssi ja kevään aikana varmistettava missä tiimissä kisaan sekä ketkä toimivat huoltajina kisoissa. Väripalvelu on varattava hyvissä ajoin sekin. Tässä ihan vain muutama asia kilometrin pituisesta muistilistasta..


Suurinta päänvaivaa tuottaa vapaaohjelman teko. Todennäköisesti suunnittelen ja harjoittelen vaparin ihan itse, koska täällä pohjoisessa ei juuri vaparieksperttejä ole. Tiedän kyllä teoriassa, miten hyvä vapari suunnitellaan, mutta tämä taitaa olla sellainen "learn by doing" -prokkis.. Musiikki on jo valittu, mutta sitä pidemmällä ei sitten vielä ollakaan. :D Aargh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti