keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

se pakollinen lepoviikko

Lepää ne lahjattomatkin joskus..toisin sanoen mulla on pitkästä, pitkästä aikaa kevyt viikko. Tai no, mun kohdalla ne tarkoittaa oikeastaan täyslepoa. En oo koskaan oikein innostunut kevyiden viikkojen satujumppatreeneistä ja toisekseen kehtaan väittää jumppaavani sen verran kovasti, että kropan armahtaminen 5-7 päivän ajaksi kokovartalopahoinpitelystä on ihan ok silloin tällöin. :D Pikku hiljaa (viiden päivän levon jälkeen) alkaa taas tuntua siltä, että salille voisi jo hipsiä, mutta annetaan nyt vielä pari päivää armoa.


Kompastuin taas samaan vanhaan ansaan, että treenasin liian monta viikkoa kovaa putkeen. Vammoja ei tullut, mutta väsymys ehti vähän turhan kovaksi. Jatkossa pyrin pitämään kiinni siitä, ettei kovia treeniviikkoja tulisi peräjälkeen neljää enempää. Oli kisoihin menossa tai ei, lihasten kasvattaminen on verrattavissa maratoniin - voimia on säännösteltävä.


Treenijuna se sen kuin puksuttaa, ei voi valittaa mistään. Viimeisimmissä treeneissä ennen lepoviikkoa tein maastavedossa jo ihan hyvää sarjaa 150 kilolla ja penkissä tein vitosia 77,5 kilolla. Kyykkyä en ole pariin viikkoon ottanutkaan, se jää ensi maanantaihin ja siinä olisi tarkoitus kokeilla 145-150 kiloa. Oon ollut nyt melko tyytyväinen kyykyn tekniikkaan ja syvyyteen, sen kuin runnoo menemään jatkossakin. Sain myös palautetta, että yläosasto on lähtenyt kasvamaan, joten hinkkaan jatkossakin samaan malliin. :) Alakroppa nyt elelee edelleen omaa elämäänsä, mutta eläkööt!

Rakkaan siskon häätkin tuli ja meni viime viikonloppuna. Oli hauskaa laittautua vimosen päälle pitkästä aikaa! Yleensä sitä on joko työ- tai treenivaatteissa, mutta nyt sai pistää bling-blingiä ylle. Häät meni hyvin ja rauhallisesti, ja sisko vaihtoi sukunimeään. :) Seuraavat viisi viikkoa sitten meneekin vielä täysillä töissä pakertaessa ja 4.8. meikäläinen pistää lomavaihteen silmään! Töissä on ollut hyvä flow päällä, vaikka asiakaskeissit on olleet aika ajoin todella vaikeitakin, oon saanut hyvää palautetta työni jäljestä ja asiakkaat on olleet tyytyväisiä. Tästä on hyvä taas jatkaa eteenpäin ja opetella tekemään työtään entistä laadukkaammin. :)

Hyvää juhannusta joka reenaajalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti