sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

ja taas mennään!

Uutta kiertoa on taas takana kohta viikko ja treenit sujuu valtavan hyvin lepoviikon jälkeen. Kierto alkoi pehmeän kevyesti jalkatreenillä (olisi varmaan fiksumminkin voinut tuon treenikalenterin suunnitella...) ja jumppailin heti alkuunsa hackissa pohjista 10 x 210 kg (+ kelkka 40 kg). Lisäksi tein kaksi sarjaa 15 x 160 kg (+ kelkka) ihan pumppailemalla - kuulostaa ylimieliseltä, mutta tuo oli ihan valtavan kevyttä! Olin jo noiden kolmen sarjan jälkeen ihan puhki ja koko lopputreeni oli yhtä kivireen vetämistä. Jouduin puhaltelemaan sarjojen välissä pahimmillaan viisikin minuuttia ja kävin yli kymmenen kertaa valuttamassa ranteille jääkylmää vettä, että ruumiinlämpö laskisi edes vähän. 

Throwback..sunday? Lähes tarkalleen kolmen vuoden takaa!

Keskiviikkona tein rintajumppaa, penkissä otin vitosia 75 kilolla (tuntui vähän tukkoiselta, en edes yrittänyt korottaa) ja 12 x 65 kg. Päälle lisää rintaa monesta eri kulmasta ja ojentajille pääasiassa taljaliikkeitä. Lisäksi vatsat loppuun. Keskiviikkona tein selän, hauikset ja pohkeet. Voimaa on tullut yläosastoonkin, tein ylätaljaa varsin siistillä tekniikalla nyt jo 80 kilolla. Jee! Ensi viikolla sitten taas maastavetoa jos en oo kyykystä ihan pskana.

Helteet on hellineet niin ihanasti. Oon tehnyt pitkiä lenkkejä rannalla (tänäänkin aamu alkoi kepeästi puolentoista tunnin auringonottolenkillä) ja antanut ihon vanhentua auringossa. :D Kesän ainoa miinuspuoli on se, ettei reenejä oikein viitsi sijoittaa keskelle päivää. Vielä illastakin sali on ihan saakelinmoinen sauna, mutta aurinko ei sentään porota suoraan naamaan. Huomaa kyllä senkin, miten hyvät kelit verottaa treenaajien määrää; tavallisesti ruuhkaisetkin päivät (ma-to) on olleet nyt jopa hiljaisia. Toki ihmiset on kesälomareissuilla, rannoilla ja terasseilla, mutta vähän on orpo olo kun tutut salikasvot puuttuu! Pitää antaa kurinpalautusta jahka mokomat sluibailijat palaavat takaisin humputtelemasta. :D

Tänään olisi vielä käpälät ja olkapäät, sittenpä se on huomenna taas jalkojen paikka. Paras tapa aloittaa viikko.. :D 

Loppukevennys.. Oh so badasss! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti